Diensten

Vlotte service – persoonlijke aanpak

Garage Demeyere staat in voor een persoonlijk en familiaal contact. Dat blijkt ook wanneer je een probleem hebt met je wagen en bij ons binnenkomt.

Ieder probleem heeft een persoonlijke aanpak. Met onze jaren ervaring en bijkomende kennis, zetten wij alles op alles om zo snel mogelijk de meest aanhoudende oplossing aan te bieden.

Klein en groot onderhoud

Zorg goed voor je wagen en laat je wagen door ons onderhouden. Wij doen zowel groot als klein onderhoud. Geen onnodige kosten, enkel het nodige wordt uitgevoerd en aangerekend.

Wanneer je denkt dat je wagen niet in orde is, dan zijn wij ook klaar om een diagnose te maken van je wagen. Laat deze tijdig controleren om grote kosten uit te sparen.

 

In orde maken voor de keuring

Om de keuring te doen slagen kan je maar best je wagen helemaal op punt zetten. Laat ons je hierbij helpen. Met onze kennis en ervaring in deze check-up in een minimum van tijd gedaan.

Voor de keuring moet je wagen aan enkele technische zaken voldoen om zo veilig op de weg te kunnen. Wij helpen je hier alvast graag mee verder!

Diagnose

Om je hierbij het best bij te staan, volgen wij op regelmatige basis bijscholing in de nieuwste diagnoseapparatuur. Dit zorgt voor efficiënte hulp en vooral precisie werk.

Denk je dat er een probleem is aan je wagen maar je bent niet zeker wat en waar? Laat ons je wagen zeker nakijken om grotere problemen en kosten te vermijden.

Nieuwe Wagens

Een nieuwe wagen, wie droomt er niet van? Wie op zoek is naar een nieuwe wagen kan steeds bij ons terecht. Wij luisteren naar al je vragen en noden en helpen je dan ook graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Een correcte wagen kiezen is vaak meer dan je denkt. Daarom denken alvast met je mee. Bovendien hanteren wij eerlijke prijzen waardoor de aankoop van je wagen nog leuker wordt.

Airco Service

Voor een kwalitatieve en frisse lucht in je wagen, is het uiterst belangrijk om je airco goed te onderhouden. Wie dit niet op regelmatige basis doet, kan heel wat problemen veroorzaken. Jammer genoeg lopen deze snel op in grote kosten.

Laat het vooral niet zover komen. Vraag info of maak een afspraak voor onderhoud van je airco. Zo zorgen wij voor een perfect werkende airco en een frisse neus in de wagen.

Banden

De banden van je wagen zorgen voor een rijcomfort, veiligheid en uitstraling van je wagen. Vaak staan velen er niet bij stil hoe belangrijk het is om de banden van je wagen in topconditie te houden.

Garage De Meyere is hiervoor een goede partner. Wij houden de conditie van je banden goed in de gaten en helpen je heel snel verder bij problemen. Ga veilig de weg op met onze bandenservice!

Uitlijnen

Ook voor het uitlijnen van je wagen kan je bij ons terecht. Het uitlijnen zorgt ervoor dat je banden langer meegaan en minder snel verslijten. Hierdoor heb je een betere rijprestatie en zal het ook helpen om je brandstof iets langer te sparen.

Deze dienst nemen wij heel serieus. Onze klanten moeten veilig de weg op kunnen. Vraag tijdig advies bij ons aan. Wij zorgen voor een perfecte uitlijning van je wagen.

Uitbalanceren

Ook voor het uitbalanceren van je banden helpen wij je graag! Goed gebalanceerde banden zorgen voor meer veiligheid, langere levensduur, minder brandstofverbruik en een aangenaam rijcomfort.

Heeft u een vraag/opmerking?

Contacteer ons via het contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder helpen.